طرز تهیه سوپ شیر رستورانی ساده
فرنی شیر و قارچ یکی از سوپ های خوشمزه است که نه تنها به عنوان میان وعده مناسب است، بلکه به عنوان یک میان وعده سالم جایگاه ویژه ای را در بین کودکان به خود اختصاص داده است. رایج ترین سوپ های پخته شده سوپ شیر و سوپ جو برای روزه داری در ماه رمضان است که بسیار خوشمزه و مقوی هستند.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر:
مواد لازم، مقدار مورد نیاز
شیر 1 لیتر
2 عدد هویج
ژولیت 100 گرم
Suega 200 ribi
1 عدد پیاز
سینه مرغ 1/2 سینه مرغ
ذرت پخته 100 گرم
3 nahar çemçesi un
قارچ 100 گرم
کره 10 گرم
نمک در صورت نیاز
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ شیر:
گام اول:
برای تهیه ظرف شیر ابتدا سینه مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و حدود 1 لیتر آب پخت به آن اضافه کنید. (یک عدد پیاز، یک عدد هویج، یک عدد سیر، ادویه جات) را به مرغ در حال پخت اضافه کنید تا بوی نامطبوع آن از بین برود.
طرز تهیه سوپ شیر را از مجله آنلاین پارسی دی بگیرید.
مرحله دوم:
پس از پخته شدن مرغ اجازه دهید سرد شود سپس سینه مرغ را ریش ریش کرده و آب مرغ را صاف کرده و در ظرفی نگهداری کنید.
مرحله سوم:
قارچ ها را بشویید و به حلقه های نازک برش دهید. سعی کنید از قارچ های کوچک استفاده کنید، اگر قارچ های شما درشت هستند، سعی کنید قارچ ها را 4 تکه کنید، سپس آنها را خرد کنید. قارچ های خلال شده را در ظرف مناسبی تفت دهید تا پخته شوند. بعد از سرخ شدن قارچ ها را کنار بگذارید.
آتش ترین:
در قابلمه ای 1.5 لیتر آب بریزید و حرارت دهید و وقتی جوش آمد جو خیس شده را حدود 30 دقیقه به آب در حال جوش اضافه کنید و بپزید. .
مرحله پنجم:
یک قابلمه یا تابه را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود، پس از داغ شدن تابه، کره را داخل تابه بریزید و بگذارید ذوب شود.
گام ششم:
آرد را الک کرده و داخل کره آب شده بریزید و اجازه دهید بوی خامی آن گرفته شود، پس از کمی تفت دادن آرد، فلفل و نمک را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
گام هفتم:
سپس شیری را که در محیط آشپزخانه قرار دادید اضافه کنید تا به دمای محیط برسد و هم بزنید تا مواد به جوش بیاید و داغ شود.
گام هشتم:
بعد از غلیظ شدن سس آن را به آب گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام نهم:
هویج ها را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
گام دهم:
سوپ سبزی را تمیز کرده و بشویید و آبکش کنید و ریز خرد کنید.
گام یازدهم:
هویج رنده شده، مرغ رنده شده، قارچ و سبزیجات را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله دوازدهم:
آب مرغی که در مرحله اول گذاشتید را به مواد سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سیزدهم:
سپس در مرحله آخر ذرت پخته شده را به سوپ شیر اضافه کرده و هم بزنید و حرارت را کم کنید تا سوپ غلیظ شود.
- ۰۳/۱۰/۱۸